Portalhealing

Portalhealing

Att få portalhealing är som att få bli pånyttfödd från ljusets vibrationer. Det är oftast för att “ladda batterierna” som denna form av behandling görs och som är så viktigt att vi gör emellanåt.

Annia arbetar genom ljuskällan så att ditt energifält fylls upp med ljusets vibrationer och portaltoner. Detta är för att förstärka din energikropp, något som sedan förs vidare till din fysiska kropp och placerar energi av obalans på rätt plats. Detta hjälper även dina inre organ att få den hjälp som behövs för att släppa energiblockeringar. Du fylls av ny energi, kraft, lugn, harmoni och balans.

Vid denna behandling tittar Annia på din ande, själ och kropp i en diagnos-reading. Samma diagnos-reading som görs vid en ASK behandling. Finns det brister av någonting där så åtgärdas det omgående.

Du ligger ner på bänk där Portal-healing påbörjas över hela din kropp. Beroende på var du befinner dig i din utveckling öppnas olika portaler upp för att förstärka din helande process.

Under sessionen kan du få budskap från olika guider som följer dig men även änglar eller någon anhörig från andra sidan.

Behandlingen kan även bokas över telefon eller zoom om du så önskar.

Priser:

Behandling: 1700 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Distansbehandling över telefon eller zoom: 1600 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Bokning av akut-tid tillkommer 400 kr.