Ljushealing

Ljushealing

Att få ljushealing-behandling är som att få bli pånyttfödd från ljusets vibrationer. Det är oftast för att “ladda batterierna” som denna form av behandling görs och som är så viktigt att vi gör emellanåt.

 När jag arbetar genom ljuskällan fylls ditt energifält upp med ljusets vibrationer och toner för att förstärka din energikropp som finns utanför din fysiska kropp och som sedan förs vidare till din fysiska kropp och lägger all  energi av eventuell obalans på rätt plats och det hjälper även dina inre organ att få den hjälp som behövs för att släppa energiblockeringarna och som sedan fylls med ny energifylld energi.

Du ligger ner på bänk där ljushealing påbörjas över hela din kropp via ljuskällorna från olika universum.  Känner du dig redo kan du få hjälp med att få kontakt med guider som följer dig, men även änglar eller att du får kontakt med någon anhörig från andra sidan. Oftast vill de som vill ha din kontakt överlämna dig budskap i någon form. Kanske de vill ge dig någon information som du behöver eller ska veta i ditt liv just nu eller någonting annat. Med denna behandling upplever de flesta  en påfyllning av energi med lugn, harmoni o balans i kropp

Jag gör även dessa behandlingar över distans över telefon eller zoom om du så önskar.

Kommentarer inaktiverade.