Ljushealing

Ljushealing

Att få ljushealing-behandling är som att få bli pånyttfödd från ljusets vibrationer. Det är oftast för att “ladda batterierna” som denna form av behandling görs och som är så viktigt att vi gör emellanåt.

När du kommer till mig så kanske du inte själv vet vilken form av behandling du vill ha eller behöver. Det brukar vanligtvis bli att vi avgör det tillsammans när vi ses, då vi diskuterar oss fram och då ser jag vad du behöver för slags behandling. 

När jag arbetar genom ljuskällan så fylls ditt energifält upp med ljusets vibrationer och toner för att förstärka din energikropp som finns utanför din fysiska kropp och som sedan förs vidare till din fysiska kropp och lägger all  energi av eventuell obalans på rätt plats och det hjälper även dina inre organ att få den hjälp som behövs för att släppa energiblockeringarna och som sedan fylls med ny energifylld energi.

När du kommer för att få ljushealing börjar behandlingen först med att jag tittar på din ande, själ o kropp i en diagnos-reading. Finns det brister av någonting där så åtgärdas det omgående.

Sen får du ligga ner på bänk där ljushealing påbörjas över hela din kropp. Via ljuskällorna från olika universum ges nu healing och det som dem flesta upplever är en påfyllning av energi med lugn, harmoni o balans i kroppen.

Oftast och vid behov under sessionen kan du få kontakt med olika guider som följer dig men även änglar eller att du får kontakt med någon anhörig från andra sidan och som oftast har anknytning till dig själv och att dem vill överlämna budskap i någon form. Kanske dem vill ge dig någon information som du behöver eller ska veta om ditt liv just nu eller någonting annat.

Jag gör även dessa behandlingar över distans över telefon eller zoomom du så önskar.

Kommentarer inaktiverade.