Askhealing & andlig utveckling

Askhealing med andlig utveckling

När Du kommer för en ASK- behandling sitter vi ner först för ett samtal som innehåller medial vägledning och coaching. Här får jag även information via Källorna, om vad jag ska göra, hur jag ska arbeta och på vilken nivå.
Vad som skiljer sig från de traditionella behandlingarna, är att Du står upp eller sitter ner när jag behandlar dig. Skulle du vilja ligga ner så fungerar det också naturligtvis.

Jag arbetar enbart utanför din fysiska kropp genom Anden, Själen o Kroppen. Vilket också står för ASK healing. Jag börjar först med en Diagnosreading, där jag scannar av dina 3 nivåer och även dina rutfält. Jag arbetar mest på Andens nivå. Detta för att det är där som vi oftast behöver hjälpen att släppa in det gudomliga inom oss. När vi förhöjer vårt andliga jag följer resten med automatiskt. Vid behov får Du vägledning om din andliga utveckling och hjälp med uppstigningsenergier. Är det dags att leverera dig nya olika eteriska kroppar för din utveckling, kan du få tillgång till detta. Dessa kommer då från ditt ursprung o ditt universum. Jag gör även behandlingar över distans om du så önskar.

Askhealing med Orions källa

Beroende på din utveckling, arbetar jag även genom Orions Källa där du får hjälp med din sanning, ursprung, begynnelse, själsgrupp och tvillingsjäl och hjälp till att “hitta hemkänslan” som utvecklar o förhöjer din andliga utveckling.

Vid behov tittar jag på Din kundalinikraft, öppnar och aktiverar om det skulle behövas. Scannar även igenom dina chakran, uppstigningschakran och öppnar och aktiverar där det behövs. När jag arbetar med dessa tekniker “ser” jag allt i trådar och utgår där ifrån vad som behövs. Jag plockar bort orenheter i dina ofysiska kroppar, öppnar upp andliga kanaler på olika nivåer.

Efter avslutad behandling får Du veta hur Du fortsätter med Din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.
Oftast ingår initieringar i ASK behandlingen och en initiering kan innebära att Du behöver ha en öppning i Din kanal eller att Du påbörjat något i din utveckling och som gör att initieringar kan vara nödvändiga. Detta kan ske under en behandling.

En initiering är en “ny början” kan man säga. Början på något nytt. För att påbörja eller fortsätta andlig utveckling behöver vi ha olika initieringar till det.
Det kan vara för andlig utveckling eller för att hämta hem nya kunskaper.

I behandling arbetar jag då över Din hjässa. Detta kan även hända under en ©Rise up eller Orion-meditation, eller så kommer Du till mig enbart för en eller flera initieringar.
Dessa initieringar är ofta baserade på framtiden. Kan även vara att Du behöver ha en initiering för ett projekt Du ska starta upp.

Ask Trumhealing

Vid behov arbetar jag även med Trummans hjälp i en ASK healingsession, som är en kraftfull metod. När den används så får Du ligga ner på golvet. Innan själva behandling påbörjas görs en kraftfull rening o ceremoni.
Kan även hämtas olika energier från olika universum och planeter som du kan behöva.

Olika omkodningar i dina olika fält kan även vara nödvändiga för att Din livsuppgift ska bli mer framträdande. Oftast kan Du här komma i kontakt med Ditt folk som Du tillhör via uppstigning.

Askhealing 3 stegs-behandlingar

Detta är en form av behandlingar som väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I dessa behandlingar öppnas successivt  ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper dig att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.
Behandlingarna görs i 3 olika steg vid 3 olika tillfällen och när du bokar för behandling innefattar det att du går igenom alla stegen i denna behandling med ca 1-2 månader mellan de olika behandlingarna.

Behandling steg 1: Öppnar upp ditt ljusenergifält. Du får olika initieringar. Kroppsligt & själsligt löses blockeringar upp. Omkodning och koder till ditt DNA & celler till den du är ämnad att vara. Chakrarening, obalanser återställs.
Efter behandlingen kan medföras att du har lättare för kontakt med guider, änglar och universa.

Behandling steg 2: Du blir länkad till din ursprungs-stjärna och begynnelsen. Du blir inkopplad på dina själsgrupper som är en förberedelse inför att hämta ny information och nya eteriska kroppar.
Efter behandling kan du ha lättare att vara i din sanning och i din kropp. Urkraften väcks.

Behandling steg 3: Här får du kontakt med din tvillingsjäl och den du är i din sanning. Mycket uppgraderingar i dina energifält för att stå i din sanning.

ASK-Färghealing

I denna behandling arbetar jag genom färger från Egyptens uppstigningscenta, cellminnen, mikroceller och DNA. Färgerna läker de olika eventuella trauman som kan finnas och koder löser upp frekvensen av traumat. Tillrättalägger även eventuella skadade nervtrådar vid ex operationer. Behandlingen kodar även om kroppens celler & DNA och transformera djupare trauman. Här kan behövas andliga initieringar där du kan komma i kontakt med din ledstjärna & ursprungsstjärna.

Är du intresserad av att själv lära dig att ge behandlingar inom ASK-Utbildningen?
Läs mer>>

Kommentarer inaktiverade.