Ask-behandling

ASK-behandling med andlig utveckling

Alla de olika behandlingsteknikerna på denna sida är ASK-behandlingar och kan samverka i en och samma behandling beroende på vad du behöver.

När Du kommer för en ASK- behandling sitter vi ner först för ett samtal som innehåller medial vägledning och coaching. Här får jag även information via mitt team från andevärlden och källorna, om vad jag ska göra, hur jag ska arbeta och på vilken nivå vi behöver arbeta för ett helande. Du sitter avslappnat och bekvämt på en stol eller ligger på en massagebänk och blundar. ASK-healing-behandlingen går via hjässan och börjar sen sprida sig till den nivån som ASK-metoden behöver arbeta på.

Jag arbetar enbart utanför din fysiska kropp genom Anden, Själen o Kroppen, vilket också står för ASK ens metod. Jag börjar först med en Diagnosreading, där jag scannar av dina 3 nivåer och även dina rutfält.

ASK-en arbetar inte direkt på klientens fysiska kropp, däremot arbetar ASK-en på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen.

När ASK-healingen-behandlingen arbetat färdigt på nivåerna börjar blockeringar (sjukdomar) att lösas upp i den fysiska kroppen. ASK-en hjälper dig även med att frigöra de kroppar som eventuellt sitter fast i varandra som kan bero på olika blockeringar. Då kan avgiftning ske via dessa kroppar och en doft kan uppstå.

Tidigare inkarnationer
Ibland frigörs energi från det s.k. akasha-arkivet som är en eterisk informationskälla där all information finns lagrat i både dåtid, nutid och framtid. Energin går genom arkivet och letar upp det eventuella traumat som ska frigöras som kan vara från en tidigare inkarnation. Akasha-arkivet aktiveras bara när det behövs, inte vid varje behandling.

Kundalinikraften
Vid behov tittar jag på din kundalinikraft, öppnar och aktiverar om det skulle behövas. Scannar även igenom dina chakran, uppstigningschakran och öppnar och aktiverar där det behövs. När jag arbetar med dessa tekniker “ser” jag allt i trådar och utgår där ifrån vad som behövs. Jag plockar bort orenheter i dina ofysiska kroppar, öppnar upp andliga kanaler på olika nivåer om det skulle behövas. Omkodning och uppdateringar av din DNA-kärna kan även vara aktuellt beroende på var du befinner dig.

Nya eteriska kroppar
Är det dags att leverera dig nya olika eteriska kroppar för din andliga utveckling så får du tillgång till detta. Dessa kommer då från ditt ursprung, ditt universum eller från något stjärnsystem.

Initieringar
En initiering är en “ny början”,  början till något nytt. För att påbörja eller fortsätta andlig utveckling behöver vi ha olika initieringar till det. Det kan vara för andlig utveckling eller för att hämta hem nya kunskaper. Oftast ingår olika initieringar i en ASK behandling. Det kan innebära att du behöver ha initieringar för olika öppningar i din kanal, du ska eller har påbörjat någonting i din utveckling eller initiering för ett projekt du ska starta upp.

Initieringar överförs även under en ®Rise up eller Orion-meditation. Dessa initieringar är ofta baserade på framtiden.

Efter avslutad behandling får du veta hur du fortsätter med din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.

Jag gör även behandlingar över distans via telefon eller zoom om du så önskar.

ASK Behandling med “Orions källa”

Beroende på var du är i din utveckling arbetar jag även genom Orions Källa där du får hjälp med din sanning, ursprung, begynnelse, själsgrupp och tvillingsjäl och hjälp till att “hitta hem” känslan som utvecklar och förhöjer din andliga utveckling.

ASK Trumhealing

Vid behov arbetar jag även med trummans hjälp i en ASK session, som är en kraftfull metod. Innan själva behandling påbörjas görs en kraftfull rening o ceremoni.
Kan även hämtas olika energier från olika universum och planeter som du kan behöva. Olika omkodningar i dina olika fält kan även vara nödvändiga för att Din livsuppgift ska bli mer framträdande. Oftast kan du här komma i kontakt med ditt folk som du tillhör via din uppstigning.

 

ASK Behandling, 3 stegs

Detta är en form av behandlingar som väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I dessa behandlingar öppnas successivt  ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper dig att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.
Behandlingarna görs i 3 olika steg vid 3 olika tillfällen och när du bokar för behandling innefattar det att du går igenom alla stegen i denna behandling med ca 1-2 månader mellan de olika behandlingarna.

Behandling steg 1: Öppnar upp ditt ljusenergifält. Du får olika initieringar. Kroppsligt & själsligt löses blockeringar upp. Omkodning och koder till ditt DNA & celler till den du är ämnad att vara. Chakrarening, obalanser återställs.
Efter behandling kan du ha lättare för kontakt med dina guider, änglar och andra universa.

Behandling steg 2: Du blir länkad till din ursprungs-stjärna och begynnelsen. Du blir inkopplad på dina själsgrupper som är en förberedelse inför att hämta ny information och nya eteriska kroppar.
Efter behandling kan du ha lättare att vara i din sanning och i din kropp. Urkraften väcks.

Behandling steg 3: Här får du kontakt med din tvillingsjäl och den du är i din sanning. Mycket uppgraderingar i dina energifält för att stå i din sanning.

ASK Behandling, Färg

I denna behandling arbetar jag genom färger från Egyptens uppstignings-centra, cellminnen, mikroceller och DNA. Färgerna läker de olika eventuella trauman som kan finnas och koder löser upp frekvensen av traumat. Tillrättalägger även eventuella skadade nervtrådar vid ex operationer. Behandlingen kodar även om kroppens celler & DNA och transformerar djupare trauman. Här kan behövas andliga initieringar där du kan komma i kontakt med din ledstjärna & ursprungsstjärna.

Är du intresserad av att själv lära dig att ge behandlingar inom ASK-ens koncept?
Kursportalen     ASK Healing Grundutbildning
ASK Yrkesutbildning

Kommentarer inaktiverade.