ASK-behandling

ASK – behandling med andlig utveckling

Ask-behandling är en form av behandlingar som väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I dessa behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper dig att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.

Hur det går till

När Du kommer för en ASK- behandling sitter du avslappnat och bekvämt på en stol eller ligger på en massagebänk och blundar. I ASK-en arbetar vi på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen. Inga händer läggs på din kropp, vilket kan vara en viktig del för dig som kanske har bakomliggande trauman.

När energierna arbetat färdigt på de olika nivåerna börjar blockeringar (sjukdomar) att lösas upp i den fysiska kroppen. ASK-en gör även att de kroppar som sitter fast i varandra p.g.a. blockering börjar att frigöras. Avgiftning sker via dessa kroppar och en doft kan uppstå.

Priser:

Per behandling: 1600 kr. Sessionen tar ca 90 minuter.
Telefon, zoom distansbehandling: 1600 kr. Sessionen tar ca 90 minuter.
Bokning av akuttid inom 2 dagar tillkommer 300 kr.

Fler behandlingar:

Ibland kan det behövas att frisläppa energi från det s.k. akasha-arkivet som är en eterisk informationskälla där all information finns lagrat i både dåtid, nutid och framtid. Energin går genom arkivet och letar upp det eventuella traumat som ska frigöras och det kan vara från en tidigare inkarnation. Akasha-arkivet aktiveras bara när det behövs, inte vid varje behandling.Vid behov tittar Annia på din kundalinikraft, öppnar och aktiverar om det skulle behövas. Vi tittar på dina chakran, uppstignings-chakran och öppnar och aktiverar där det behövs. Orenheter upplöses i dina ofysiska kroppar, öppnar upp andliga kanaler på olika nivåer om det skulle behövas. Omkodning och uppdateringar av din DNA-kärna kan även vara aktuellt beroende på var du befinner dig.

Är det dags att leverera dig nya olika eteriska kroppar för din andliga utveckling så får du tillgång till detta. Dessa kommer då från ditt ursprung och ditt universum.

I behandlingen ingår initieringar. En initiering är en “ny början”, början på något nytt. För att påbörja eller fortsätta andlig utveckling behöver vi ha olika initieringar till det. Det kan vara för andlig utveckling eller för att hämta hem nya kunskaper. Dessa initieringar är ofta baserade på framtiden. Kan även vara att du behöver ha en initiering för ett projekt du ska starta upp.

Efter avslutad behandling får du veta hur du fortsätter med din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.

Jag gör även behandlingar via telefon eller zoom om du så önskar

Det finns flera olika tekniker inom ASKen, som plockas in beroende på vad just Du behöver.
Läs mer om de olika teknikerna nedan.

Ask - Trumhealing

Vid behov arbetar jag även med trummans hjälp i en ASK healingsession, som är en kraftfull metod. När den används så får du ligga ner på golvet. Innan själva behandling påbörjas görs en kraftfull rening o ceremoni.

Kan även hämtas olika energier från olika universum och planeter som du kan behöva. Olika omkodningar i dina olika fält kan även vara nödvändiga för att Din livsuppgift ska bli mer framträdande. Oftast kan du här komma i kontakt med ditt folk som du tillhör via uppstigning.

ASK - Färghealing

I denna behandling arbetar Annia genom Egyptens uppstignings-centra, cellminnen, mikroceller och DNA. Färgerna läker de olika eventuella trauman som kan finnas och koder löser upp frekvensen av traumat. Även eventuella skadade nervtrådar från ex operationer återställs. Behandlingen kodar även om kroppens celler & DNA och transformerar djupare trauman. Här kan behövas andliga initieringar där du kan komma i kontakt med din ledstjärna & ursprungsstjärna.

ASK - 3 Stegsbehandlingar

Denna behandlingsteknik väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I alla dessa 3 behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt. Öppnar upp ditt ljusenergifält så att omkodningar och koder till ditt DNA system & cellminnen öppnas upp till den du är ämnad att vara. Länkning till din ursprungs-stjärna, begynnelsen och till dina själsgrupper i andevärlden. Du länkas till kontakt med din tvillingsjäl och den du är. Urkraften väcks i ditt energifält för att stå i din sanning.

Du kan lättare få kontakt med dina guider, änglar och andra universa och ha lättare att vara i din sanning och i din kropp efter dessa 3 behandlingar.

Behandlingarna görs i 3 olika steg vid 3 olika tillfällen. Vi bokar då 3 behandlingstider med ca 1månad mellan varje.

ASK - Elimineringsmetoden för tungmetaller och gifter

En ASK behandling är vanligtvis utrensande även på fysisk nivå. Men känner du ett behov av en särskilt kraftfull utrensning och eliminering av belastningar i kroppen som rensar ut tungmetaller och andra gifter som vi får i oss från luft, mat, vatten, läkemedel, produkter, strålning mm. finns det sedan våren 2022 möjlighet till det genom att du kommer på 3 st ASK-behandlingar (eventuellt fler om det krävs). Behovet har visat sig vara större än någonsin eftersom vi belastar våra kroppar med mer än de klarar av att göra sig av med på egen hand. Dessa belastningar kan vara direkt avgörande att eliminera för vårt tillfrisknande och välmående – både rent kroppsligt och känslomässigt/mentalt.