ASK-behandling

ASK – behandling med andlig utveckling

Ask-behandling är en form av behandling som väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I dessa behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper dig att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.

Hur det går till

När Du kommer för en ASK- behandling sitter du avslappnat och bekvämt på en stol eller ligger på en massagebänk och blundar. I ASK-en arbetar vi på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen. Inga händer läggs på din kropp, vilket kan vara en viktig del för dig som kanske har bakomliggande trauman.

När energierna arbetat färdigt på de olika nivåerna börjar blockeringar (sjukdomar) att lösas upp i den fysiska kroppen. ASK-en gör även att de kroppar som sitter fast i varandra p.g.a. blockering börjar att frigöras. Avgiftning sker via dessa kroppar och en doft kan uppstå.

Priser:

ASK-behandling: 1700 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Distansbehandling genom telefon eller zoom: 1600 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Bokning av akut-tid tillkommer 400 kr.

Fler behandlingar:

Ibland behövs det frisläppas energier från det s.k. akasha-arkivet som är en eterisk informationskälla där all information finns lagrat i både dåtid, nutid och framtid. Energin går genom arkivet och letar upp det eventuella traumat som ska frigöras, kan även vara från en tidigare inkarnation. Akasha-arkivet aktiveras bara när det behövs, inte vid varje behandling. Vid behov tittar Annia på din kundalinikraft, öppnar och aktiverar om det skulle behövas. Vi scannar igenom dina chakran, uppstignings-chakran och öppnar och aktiverar där det behövs. Orenheter upplöses i dina ofysiska kroppar, öppnar upp andliga kanaler på olika nivåer om det skulle behövas. Omkodning och uppdateringar av din DNA-kärna kan även vara aktuellt beroende på var du befinner dig i din andliga utveckling.

Är det dags att leverera dig nya olika eteriska kroppar för din andliga utveckling så får du tillgång till detta. Dessa kommer då från ditt ursprung och ditt universum.

I behandlingen ingår initieringar. En initiering är en “ny början”, början på något nytt. För att påbörja eller fortsätta andlig utveckling behöver vi ha olika initieringar till det. Det kan vara för andlig utveckling eller för att hämta hem nya kunskaper. Dessa initieringar är ofta baserade på framtiden. Kan även vara att du behöver ha en initiering för ett projekt du ska starta upp.

Du kan även få tillgång till en särskilt potent utrensning och eliminering av sådant som belastar kroppen. I de tider vi upplever just nu är behovet särskilt stort att vi rensar ut tungmetaller och andra gifter som vi får i oss från luft, mat, vatten, läkemedel, produkter, strålning mm. När du bokar behandling med denna teknik så inleds en process på minst 3 behandlingar. Denna behandlingsteknik är mycket efterfrågad från klienter.

Efter avslutad behandling får du veta hur du fortsätter med din andliga utveckling och hur Du ska gå vidare för att komma ur ett eventuellt mönster.

Finns även möjlighet för behandling via telefon eller zoom om du så önskar! Många klienter upplever det mer avslappnat, då tillfället är större för reflektioner efter behandlingen i egen miljö.

Inga restider, inga miljöutsläpp! VI ÄR EN DEL AV MODER JORD!

Fler tekniker inom en ASK-behandling kan eventuellt behövas

Ask - Trumhealing

Vid behov kan även shamantrumman användas i en ASK healingsession, som är en kraftfull metod. Ditt kraftdjur hämtas som du också får kontakt med. Jordande energier från Moder Jord, själshämtning av förlorad själsbit och arbeten med andens kraft.

Energier från olika universum och planeter kan hämtas hem. Olika om-kodningar i dina olika fält kan även vara nödvändiga för att Din livsuppgift ska bli mer framträdande. Oftast kan du här komma i kontakt med ditt folk som du tillhör via uppstigning.

ASK - Färghealing

I denna behandling arbetar energier genom Egyptens uppstignings-centra, cellminnen, mikroceller och DNA. Färgerna läker de olika eventuella trauman som kan finnas och koder löser upp frekvensen av traumat.

Även eventuella skadade nervtrådar från exempelvis operationer återställs. Behandlingen kodar även om kroppens celler & DNA och transformerar djupare trauman. Här kan behövas andliga initieringar där du kan komma i kontakt med din ledstjärna & ursprungsstjärna.

ASK - 3 Stegsbehandlingar

Denna behandlingsteknik väcker din medvetenhet, öppnar upp din intuitiva förmåga och stärker din inre kraft. I denna serie av 3 st behandlingar öppnas successivt ditt hjärtchakra upp på ett mycket harmoniskt sätt. Öppnar upp ditt ljusenergifält så att om-kodningar och koder till ditt DNA system & cellminnen öppnas upp till den du är ämnad att vara. Länkning till din ursprungs-stjärna, begynnelsen och till dina själsgrupper i andevärlden. Du länkas till kontakt med din tvillingsjäl och den du är. Urkraften väcks i ditt energifält för att stå i din sanning.

Efter behandlingarna kan du få lättare kontakt med dina guider, änglar och andra universum. Även en bättre kontakt med din sanning och att vara i din kropp.

Behandlingarna görs i 3 olika steg vid 3 olika tillfällen. Vi bokar då 3 behandlingstider med ca 1 månad mellan varje.

ASK - Elimineringsmetoden för tungmetaller och gifter

En ASK behandling är vanligtvis utrensande även på fysisk nivå. Känner du ett behov av en särskilt kraftfull utrensning och eliminering av belastning i din kropp som rensar ut tungmetaller och andra gifter som vi får i oss från luft, mat, vatten, läkemedel, produkter, strålning med mera så kan denna behandling passa dig.

Sedan våren 2022 finns nu möjlighet till att boka denna kraftfulla  ASK-behandling. Krävs oftast 3 st.

Behovet har visat sig vara större än någonsin eftersom vi belastar våra kroppar med mer än de klarar av att göra sig av med på egen hand.

Dessa belastningar kan vara direkt avgörande att eliminera för vårt tillfrisknande och välmående – både rent kroppsligt, känslomässigt och mentalt.