Behandlingar

Behandlingar

Jag erbjuder flera olika typer av behandlingar. Dels två olika typer av shamansk healing, enligt Inka shamanism och energimedicin från Anderna i Peru och Seidr/Völva enligt nordisk shamanism. Dessutom Askhealing som även finns i utbildning och som du kan läsa om under fliken ASK-Utbildning, samt ljushealing. Jag använder även Trumman vid behov i mina behandlingar.

Distansbehandling

Alla behandlingar görs även på distans om du så önskar, vilket innebär att du sitter, ligger där du befinner dig just då vid den avtalade tiden som vi har bestämt. Under distansen så samtalar vi i telefonen eller via skype, vilket som passar oss bäst. Denna form är av lika mycket god effekt som om du skulle vara fysiskt hos mig. Så har du inte möjlighet att närvara p.g.a olika skäl eller för långt avstånd, så kan jag varmt rekommendera detta sättet.

Fördelar med distansbehandling

Det finns stora fördelar med att du väljer att vi arbetar med behandling över distans. En av dem är att du kanske inte har möjlighet att kunna närvara här hos mig på grund av avståndet. En annan fördel är även att det sparar dig en massa tid med restid. En mycket stor fördel är även att vid distans så ligger/sitter kvar så länge du önskar och har behov av när vi avslutat vårat samtal, där du kan i stillsamhet och i lugn och ro vara kvar i behandlingen på ett helt annat sätt än när du är här hos mig.

Att tänka på före behandling

Behandlingar healing

Innan du bokar en tid, se till att du har en ledig dag, där du efter behandlingen kan ta det lugnt. När du väl har bokat tid för behandling börjar kroppen att förbereda sig på olika sätt. Det kan förekomma olika slags utrensningar innan Du kommer. Gamla känslor kan helt oväntat börja komma upp till ytan, intensiv huvudvärk, värk som kan vandra i kroppen, avgiftning som då sker genom en acetonliknande doft kan även förekomma, stark aktivitet under nattetid genom dina drömmar. Allt är mycket individuellt. Vet du att du är mycket känslig för energiförändringar kan det vara bra att du har någon som kan köra dig hem, men det väljer du själv. Allt detta är för att Din kropp förbereder sig på att Du ska kunna ta in nya energier som är högre än din kroppsenergi. Det gäller alla behandlingar.

Att tänka på efter behandling

Du ska också vara medveten om att det kan uppstå olika slags utrensningar efter en behandling, beroende på vilken nivå behandlingen har arbetat på och som då är mycket individuell. Viktigt är att du dricker vatten för att slaggprodukter som frigjorts kan lättare fortsätta att lämna din kropp. Se till att ta hand om dig själv ordentligt efter behandlingen och avvik tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att forcera genom din kropp. Reflektera över vad som hänt inom dig under några timmar för dig själv. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling så utsätt dig inte för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan. Var rädd om dig.

Vanliga efterreaktioner

Trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom, men även att du istället kan känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk är vanliga symptom, som oftast är lägre energier som lämnar din kropp och som visar sig genom din fysiska kropp. Kroppen sörjer förlusten av det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, lite deppig. Men allt detta är snabbt övergående till att du sen känner glädjen och framförallt lugnet inom dig. Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning.

Kommentarer inaktiverade.