Behandlingar

Behandlingar

Jag erbjuder flera olika metoder av behandlingar.
Dels två olika typer av shamansk healing, enligt Inka shamanism och energimedicin från Anderna i Peru och Seidr/Völva enligt den nordiska shamanismen.

Oavsett vilken typ av behandling du väljer så ingår medial rådgivning i alla behandlingar.
Du behöver inte bestämma dig för vilken behandling du ska boka, det bestämmer vi tillsammans när vi ses!
Välkommen  att boka din tid!

Du kanske behöver ladda batterierna och då arbetar jag med ljushealing.
Dessutom använder jag Askhealing som även finns i utbildning och som du kan läsa om under fliken ASK-Utbildning.

Det som kan ingå vid behov i en behandling.
Munay Ki riter och Kausay Muju riten som är riter från Andernas Peru.
Jag använder mig av Trumman vid behov i alla mina olika behandlingar.
Läkande blommor används även vid behov från  Dr Bach blomsterterapi.

Pris per behandling:
Behandling på plats: 1500 kr ca 90 minuter.
Behandling distans/telefon/zoom: 1300 kr ca 75 minuter.
Läs mer om vad det innebär vid distansbehandling.

Vill du boka en tid, kontakta mig här>>
Behandlingsadress, se här>>

Vill du boka tid med mina certifierade ASK-healers,
Du finner din terapeut under fliken
Terapeuter ASK-Healing

Om någon önskar sig hälsa, måste denne först fråga sig om han verkligen är redo att göra sig av med orsakerna  till sin hälsa, bara då är det möjligt att hjälpa honom.”
Hippokrates

Att tänka på före behandling

Innan du bokar en tid, se till att du har en ledig dag, där du efter behandlingen kan ta det lugnt. När du väl har bokat tid för behandling börjar kroppen att förbereda sig på olika sätt. Det kan förekomma olika slags utrensningar innan Du kommer. Gamla känslor kan helt oväntat börja komma upp till ytan, intensiv huvudvärk, värk som kan vandra i kroppen, avgiftning som då sker genom en acetonliknande doft kan även förekomma, stark aktivitet under nattetid genom dina drömmar. Allt är mycket individuellt. Vet du att du är mycket känslig för energiförändringar kan det vara bra att du har någon som kan köra dig hem, men det väljer du själv. Allt detta är för att Din kropp förbereder sig på att Du ska kunna ta in nya energier som är högre än din kroppsenergi. Det gäller alla behandlingar.

Att tänka på efter behandling

Du ska också vara medveten om att det kan uppstå olika slags utrensningar efter en behandling, beroende på vilken nivå behandlingen har arbetat på och som då är mycket individuell. Viktigt är att du dricker vatten för att slaggprodukter som frigjorts kan lättare fortsätta att lämna din kropp. Se till att ta hand om dig själv ordentligt efter behandlingen och avvik tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att forcera genom din kropp. Reflektera över vad som hänt inom dig under några timmar för dig själv. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling så utsätt dig inte för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan. Var rädd om dig.

Vanliga efterreaktioner

Trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom, men även att du istället kan känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk är vanliga symptom, som oftast är lägre energier som lämnar din kropp och som visar sig genom din fysiska kropp. Kroppen sörjer förlusten av det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, lite deppig. Men allt detta är snabbt övergående till att du sen känner glädjen och framförallt lugnet inom dig. Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning.

Kommentarer inaktiverade.