Behandlingar

ASK - behandling

Genom denna behandling görs en diagnosreading över anden, själen, kroppen.

Vi går tillsammans in i Akasha arkivet där vi kan lösa upp gamla trauman som finns både från dåtid och nutid och som sedan påverkar din framtids välmående.

Vi scannar av din sprituella Kundalinikraft, och är du redo så levereras dig olika eteriska kroppar för din andliga utveckling som kommer från Ditt ursprung och Din ledstjärna.

Vi tittar på din andliga utveckling och du kan få hjälp till att skapa kontakt med din guide eller din andliga ledare.

Shamansk energibehandling från Inca-traditionen

Q’ero-folket i Andernas Peru.

Vill du förändra något i ditt liv, har du depression, vill du förlösa gamla smärtsamma minnen. Finns det gamla historier som hindrar dig till att leva fullt ut i skönhet?

Har du ångest, depression och/eller humörsvängningar kan det bero på påträngande energi eller väsen som kan ha bäddat in sig i centrala nervsystemet.

Annia spårar i ditt ljusenergifält för att hitta dessa giftiga kristalliserade energier och gör sedan en extraction.

Portalhealing

I denna healing öppnas olika själsportaler upp inom dig för ditt framtida jag.

Behandlingen är bra för dig som behöver ladda batterierna och åter behöver bli jordad och stärka dina rötter.

Den vibrerar ända in på cellnivå för att kontakta din inre gud/gudinna.

Seidr behandling

Denna behandling är bra mot spänningar och blockeringar. Du kommer att fyllas med kraft som stärker ditt inre.

I dessa behandlingar använder jag mig av min röst som vaggar dig in i Urmoderns kraftfulla center. Den används mest om det skulle vara starka blockeringar eller om kraft saknas i din kropp och i ditt energifält. Omkodningar sker via Moder Jords centra som kan vara nödvändigt för att du ska bli balanserad. Den är mycket kraftfull som healing.

Behandling genom meditationer

Vid behov använder Annia sig av sin shamanska trumma, Seidr-stav och rösten som ytterligare förstärker Din behandling. Även energiöverföringar som kan vara från din ursprungsstjärna, Plejaderna, Sirius, Orion eller via olika mästarsjälar.

Annia har kunskapen från Q’ero-folkets Munay Ki riter, Kausay Muju riten och livmodersriten som även dessa används vid de stunder dessa behövs. Även läkande blommor används vid behov från Dr Bach blomsterterapi.

Våra unika ®Rise Up uppstignings-meditationer är så kraftfulla i sin helhet att dessa jämställs med individuella och skräddarsydda behandlingar. Är du i behov av att transformera mycket djupa blockeringar får du hjälp med detta under ®Rise Up uppstigningsmeditationerna som är mycket helande och kraftfulla.

“Om någon önskar sig hälsa, måste denne först fråga sig om han verkligen är redo att göra sig av med orsakerna till sin ohälsa,
bara då är det möjligt att hjälpa honom.”
Hippokrates

Oavsett vilken typ av behandling du väljer så ingår medial rådgivning i alla behandlingar. Du behöver inte bestämma dig för vilken behandling du ska boka, det bestämmer vi tillsammans när vi ses!

Vid behov ingår även:

  • Munay Ki riter och Kausay Muju riten som kommer från Andernas Peru.
  • ShamanTrumman är också ett av redskapen i de olika behandlingarna.
  • Läkande blommor används även från Dr Bach blomsterterapi.

Pris per behandling:
Behandling på plats: 1700 kr ca 90 minuter.
Du kan även välja behandling med distans över telefon eller zoom: 1600 kr ca 90 minuter.
Bokning av akut-tid tillkommer 400 kr. (endast via telefon)

behandlingstekniker
Att tänka på före behandling

Innan du bokar en tid, se till att du har en ledig dag, där du efter behandlingen kan ta det lugnt. När du väl har bokat tid för behandling börjar kroppen att förbereda sig på olika sätt. Det kan förekomma olika slags utrensningar innan Du kommer. Gamla känslor kan helt oväntat börja komma upp till ytan, intensiv huvudvärk, värk som kan vandra i kroppen, avgiftning som då sker genom en acetonliknande doft kan även förekomma, stark aktivitet under nattetid genom dina drömmar. Allt är mycket individuellt. Vet du att du är mycket känslig för energiförändringar kan det vara bra att du har någon som kan köra dig hem, men det väljer du själv. Allt detta är för att Din kropp förbereder sig på att Du ska kunna ta in nya energier som är högre än din kroppsenergi. Det gäller alla behandlingar.

Att tänka på efter behandling

Du ska också vara medveten om att det kan uppstå olika slags utrensningar efter en behandling, beroende på vilken nivå behandlingen har arbetat på och som då är mycket individuell. Viktigt är att du dricker vatten för att slaggprodukter som frigjorts kan lättare fortsätta att lämna din kropp. Se till att ta hand om dig själv ordentligt efter behandlingen och avvik tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att forcera genom din kropp. Reflektera över vad som hänt inom dig under några timmar för dig själv. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling så utsätt dig inte för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan. Var rädd om dig.

Vanliga efterreaktioner

Trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom, men även att du istället kan känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk är vanliga symptom, som oftast är lägre energier som lämnar din kropp och som visar sig genom din fysiska kropp. Kroppen sörjer förlusten av det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, lite deppig. Men allt detta är snabbt övergående till att du sen känner glädjen och framförallt lugnet inom dig. Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning..