Referenser

Referenser ASK-Healing Utbildning

Här delar jag en liten text som jag fick i gåva av mina första elever från ASK-grundutbildning 2002-2004.

ASK TILL ANNIA

Hos en ängel vi gått den andliga skola för att lära och ödmjukt älska nära och kära.

Vi lärt oss känna olika vibrationer o färger med olika toner
Att känna Anden, Själen & Kroppens nivå, har tagit oss långt ut i det blå.

Bland stjärnor, planeter o andra dimensioner,
har vi kommit i Dina underbara meditationer.

Med fötterna stadigt på Moder Jord här,
har vi kommit långt ut i en annan sfär.
För långt har vi farit, när vi i begynnelsen varit .

Att dyka in under ytans djup är ej så lätt, men då har vi haft ASK-källans sätt, att lösa upp rädslor, blockeringar o sår.
Och vi har skrattat o gråtit o fällt en o annan tår.

För livet kan kännas svårt, jobbigt i smärta, men ASK-en har varit där o ödmjukt tröstat vårt hjärta,
för att balansera chakran, kroppar o hämtat vår kraft,
som vi djupt inom oss alltid har haf.t

Med tacksamhet nu vi ska hela andra.
Och med din kärlek och kunskap så stor o god,
kommer Du “lyfta” vår Moder Jord.

Änglar, finns de? Ja vi vet…..
Du är en av de

Från dina 1:a Lärjungar i ASK-healing

ASK

En enorm personlig utveckling. Egot är mindre än någonsin. Enormt mycket kärlek och värme som jag har fått och kan nu dela med mig mera av förlåtande. Fantastiska Annia, din energi och kärlek och kunskap har du delat med oss alla. Du har gett oss en kraft att använda till fortsatt godhet. Kursen har gett mig ett mod att våga möta rädslorna. Otroligt bra upplägg per kursdel. Bra övningar och samtal i grupp. En otrolig uppenbarelse har gett mig livet åter. Tack

Amin Jorshari

ASK

ASK utbildningen har verkligen öppnat upp mitt medvetande och gett mig inspiration och jag har en tacksamhet för det redskap ASK-utbildningen har gett mig. Jag känner att utbildningen har lett mig i den riktningen jag vill vara och den har gjort en förändring och fördjupning i mig själv. Jag är så tacksam och det känns så lärorikt.

Åsa Andersson

ASK

I många år har jag hört om ASK-ens utbildning och bara hört gott. När det dök upp en intensivutbildning i Spanien kände jag direkt att jag ville gå den, mest för min egen skull. Jag är djupt tacksam för detta val. ASK-en har öppnat upp min längtan till större sammanhang och även bekräftat att jag är med i en omfattande förändring på Moder Jord. Det betyder mycket för mig att få redskap för min egen resa, men även för att hjälpa andra och vår planet. Tack för nya insikter och verktyg. Tack för att det är just du som leder oss i sökandet. Med trygg och fast hand har du visat denna fantastiska metod. Jag uppskattar mycket ditt professionella hållande och att lyfta healing till den nivå den förtjänar. Ett mycket kraftfullt redskap. Tack från hjärtat. Massa kramar!

Hanna Eneslätt

ASK

ASK-utbildningen är något jag skulle rekommendera till många, egentligen till alla. Det är det bästa jag investerat i hittills. Tack Annia. TAck ASK-en. Jag är en uppgraderad person, förnyad nästan. I detta liv har jag alltid haft svårt att vara på jorden och trivas, alltid längtat bort och inte velat deltaga. Nu känns det som att jag landat mer på jorden, integrerat med min kropp. Jag vill vara här, leva här, deltaga, utforska. Något jag alltid velat känna. Känner nu ro. Så genom de högre dimensionerna togs jag ner på jorden. Tack för allt Annia!

Maja Larsson

ASK

Jag vet inte exakt vad ASK-en har gjort i ren praktikform, men om jag berättar vad som har hänt med mig under ett års tid så kan listan bli lång. Jag har lättare för att prata och den jag egentligen är. Jag känner mig mer autentisk. Jag har gått igenom svårigheter som har gjort mig mycket mer tålig och förstående mot mig och andra. Jag sätter ett större värde i den jag är och känner mig mer trygg i det. Jag har lämnat sånt som har varit bland det svåraste jag burit på och nu mår jag väldigt mycket bättre. Jag ångrar inte alls att jag gått ASK-utbildningen, den har varit med under hela processen och hjälpt mig att bli renare och bättre som person. Allt detta har varit en tung och smärtsam process men det har verkligen gynnat mig.
Tack för denna tiden Annia!

Kristoffer Norberg

ASK

Utbildningen har gett mig en helt ny syn på livet och vad jag står i det. Vem jag är, varit och vill bli. Varmt tack!

Erni Hind

ASK

Annia! Vilken resa! Jag hade aldrig med mitt mänskliga psyke förstått vad ASK-en skulle betyda för mig och min egen resa. Jag har fått så mycket hjälp och läkning så jag kan inte förklara med ord hur livet, min själ är tacksam. Massa kärlek!

Gabriella Ax

ASK

Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK-utbildningen hos dig. Den kom precis i rätt tid för mig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse. Dessutom känner jag mig trygg i min nya yrkesroll som healer och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek.

Kram
Jennyli Gustavsson

ASK

ASK-utbildningen har givit mig en viktig personlig utveckling på alla plan. Tack Annia och ASK-en för utbildningen. Att få vara en del av uppvaknandet för dom som vill är en stor gåva, likaså att ha fått verktyg med att hjälpa sig själv. Tack

Annika Johansson

ASK

ASK-utbildningen har hjälpt mig att hitta hem. Det har inneburit ett möte med mig själv och min sanna natur på ett kärleksfullt sätt i en omgivning som varit omfamnande och tillåtande. Jag har fått stort stöd i att läka och samtidigt utveckla min egen kraft och potential. Efter detta år har jag fantastiska redskap som jag integrerat i mitt liv på ett naturligt sätt och som jag tacksamt tar med mig ut i världen och gör tillgängliga för andra. Ser fram emot att få representera denna källa och behandlingsform.

Annette Holmberg

ASK

Det har varit ett härligt år och nu har en ny tid börjat. Tack för en fantastisk utbildning, både för mig själv och mitt företag. Tack för all kunskap du har gett mig i min andliga utveckling. Tack Tack Tack

Christina Gustavsson

ASK

Denna utbildning har varit till stor hjälp under min resa att finna mig själv och min uppgift här i livet. Jag har verkligen fått arbeta med mig själv och har haft både med och motgångar. Men det har varit en trygghet att kunna vända mig till ASK-källan både i meditation och i självutveckling. Det  började med en investering i mig själv, men det har givit mig så mycket mer, då jag även kan få möjligheten att hjälpa andra genom denna fina metod. Du är en fantastisk person och lärare Annia. Jag är så glad att jag hittade dig och ser fram mot att se vad framtiden bär ihop med ASK-en.

Marie Thornberg

ASK

Att träffa dig, Annia och ta del av din kunskap är godis, du är fantastisk. Asken är en speciell energi att beträda in i. Både trädet ASK och att sammanlänkaa kropp-själ-ande. Ser storheten i detta och denna källa som du förmedlar på ett otroligt kärleksfullt, kraftfullt, respektingivande mystiskt sätt. Jag blir helare och lyckligare varje gång.

Lisen Livoria Luna

ASK

Att hitta till Annia och ASK:en var som att “hitta hem”. Det kändes så rätt redan från början. Året har verkligen varit transformerande på alla plan och i mitt fysiska liv har det skett många förändringar. Jag ser det som en resa mot att finna mitt sanna jag och min livsuppgift samtidigt som jag kan arbeta med ASK-healing för att fler ska få möjlighet att göra det – summan av att vi tillsammans kan helas och leva i samklang på den nya jorden.

Tack fina Anna och ASK-källan för allt!

Caroline Franklin

ASK

Att gå denna utbildning har varit livsomvälvande. Allt jag fått healing, styrka och tillit. Jag har hittat mig själv. Äntligen! Nu känner jag mig hemma i mig själv och vem jag är. Nu är jag redo för att göra det min själ alltid viskat, men som jag inte kunnat höra. Det är mycket processer att gå igenom, men vinsterna är styrkan. Allt sökande är över, men processen fortsätter.

Tack Annia! Tack och tack till källan. Tack!

Rebecca Grönlund

ASK

ASK-utbildningen har gett mig djupaste respekt och tacksamhet för energiarbete. Genom att arbeta genom ASK-källan har mitt medvetande höjts och mina behandlingar har blivit kraftfullare.

Lill Andersson

ASK

Utbildningen har gett mig mycket insikter i mig själv och hur energier fungerar. Jag har utvecklats mycket under detta året och jag är oerhört tacksam för detta. Har fått möjligheten med verktyg att hjälpa mig själv, men också andra människor i min omgivning.

Julia Jörevik

ASK

Kursen har gett mig mer än jag någonsin kunde ana. Både när det kommer till vad jag nu kan göra föra andra, men även när det kommer till min egen utveckling. Jag har ett helt förändrat liv nu.

Tack Annia! Tack Källan!

Petra Fagerström

ASK

Att gå ASK-utbildningen har gett mig verktyg. Verktyg jag kan använda själv och använda till andra för att må bättre. Jag har lättare att nu lösa återkommande problem och att se mig själv i ett annat perspektiv. Utbildningen har reparerat min grund och nu kan jag gå ut och hjälpa andra att reparera sin grund. Att inte vara rädd i den fysiska världen, har nu mod att våga vara den jag är. Jag är och kommer alltid vara en sökare, men utbildningen har hjälpt mig att fortsätta söka efter svar på min väg och inte utanför. Hela mitt liv är ett pussel, en sak leder till en annan och man går från klarhet till klarhet. Aldrig riktigt veta utan bara ana med stor tilltro.

Tack Tack Tack Annia!

Susanna Saravanja

ASK

Fantastiskt stort kliv i personlig utveckling. Helande för mig själv, för mina relationer och livssituationer i helhet. Har gett mig förmågan att hjälpa andra på ett djupt och kraftfullt sätt. Nya möjligheter  har öppnats.

Veera Marutiina

ASK

När jag började utbildningen till ASK Healer så hade jag ingen aning om vad denna utbildningen skulle ge mig….Genom att gå denna utbildning var det som att gå på egenterapi ett helt år.. Kan bara säga denna utbildningen skulle alla gå, även om man inte väljer att arbeta som ASK Healer. Och ett stort tack till Annia som har stöttat och väglett mig genom hela utbildningen.

Tina Karlsson

ASK

Denna utbildning har gett mig många redskap för att hantera mig själv.
Genom den första initieringen fick jag en helt ny upplevelse av att jag blev hel. Det var som om hela jag som varelse, hade väntat på att få förena mig med källan. Jag har lärt mig att känna energier och använda energier som redskap som jag fått genom källan.

Susanne Söderblom

ASK

Insikt, en omvälvande resa. Stundtals hopp och förtvivlan. Men helt fantastisk… Har gett mig ett annat sätt att se på världen och andra människor.

Tina Karlsson

ASK

Askhealingutbildningen har gett mig insikt i att jag ej ska tvivla mer, utan följa min väg. Den sista tiden mera lugn och tillförsikt. Så tacksam föra att få tillgång till denna kraft.

Tack Annia och jag tackar även mig själv för att jag nu återigen går denna väg och följer mitt hjärta och min själ.

Kram
Harriet Lönn

ASK

Jag har under detta år fått en starkare och tydligare känsla i min reading i kontakter med klienter. Jag känner att jag litar på min känsla och kan gå in i ”flödet” utan att hjärnan går in och stör. Även att jag har börjat meditera oftare och känner ett lugn som ej fanns innan.

Tack Annia o Källan

ASK

Ett inre lugn och en inre styrka har utbildningen gett mig. En tillit genom att kunna behandla mig själv, rena o balansera.
Helt fantastiskt! Känner mig så tacksam o vördnadsfull för vägen framåt med ASK-källan.

Tack
Carola Malmsjö

ASK

ASK-utbildningen har givit mig viktiga nycklar till mig själv, till mitt hjärta och själ föra att kunna utvecklas och växa i mig och min egen kraft. Jag har hittat hem till mitt ljus och min källa. Jag har kommit i kontakt med mitt ursprungliga jag och hämtat hem den jag i sanning är.

Evigt Tack
Med ljus o kärlek
Karolina Bäck

ASK

Detta år av ASK-utbildningen har gett mig en knuff i min rätta riktning, en vetskap att jag har något mer. Något som är större framför mig och något jag bara vet även om det inte syns ännu. Jag har kommit närmare mig själv

Anette Svedin

ASK

ASK- healingutbildningen har givit mig jättemycket. Jag har gjort en inre resa och hittat mig själv. Jag har även tagit ett stort steg och ska starta en egen firma, där healing och yoga ska ingå. Jag har även tagit steget för att gå vidare till yogalärare.

Annica Schöbel

ASK

Asken har gett mig många insikter, dels om mig själv och dels om människor i min närhet. Vilket fint redskap – att kunna hjälpa mina medmänniskor. Asken har öppnat upp mig för nya vägar. Att vara modig och att våga hoppa utan att veta var jag hamnar. Det är en häftig känsla. Jag lovar! “Jag är inte rädde jag kan flyga”. Nu är jag dessutom kundaliniyogalärare, som ASKen ledde mig till. Det är ett oerhört bra kompliment och det har utvecklat mig ännu mer andligt. “Allting som jag vill lkan jag göra” Kärlek till er alla!

TACK Annia, du är underbar! Kram

Anki Persson

ASK

Jag har varit på Ask healingens grund kurs. Det var inte bara att lära mig ge healing till andra och ge healing till mig själv, utan jag har även lärt mig mycket mer än jag hade förväntat mig längs vägen om personlig utveckling. Att växa framåt tillsammans med andra deltagare och se deras utveckling berikade mig ännu mer och jag vill fortsätta och utvecklas vidare så länge jag har möjlighet.
Min kära lärare Annia
Jag är så tacksam för dina fantastiska kurser.

Shahla Mir Jahangiri

ASK

ASK-utbildningen har gett mig så mycket inre styrka och växtkraft. Ett fantastiskt sätt att utvecklas, läkas och att växa andligt. Men framförallt att man kan få hjälpa andra att växa, läka och att utvecklas ger en enorm lycka tillbaka. Det känns att jag har hittat min väg i livet. Jag vill arbeta som ASK healer i framtiden av hela mitt hjärta.

Jenny Hansson

ASK

Utbildningen har gett mig svar på många av de frågor och funderingar jag haft om livet, andlighet,energier och relationer. Mycket har fallit på plats och känns nu självklart.
Det har öppnat upp min syn på livet, att allt verkligen har ett samband och ett syfte. Vi är här för att lära och utvecklas, för detta och kommande liv. Jag förstår nu att allt är mycket större än det jag i vardagen ser. Det ger mig större tillit till att allt är precis som det ska.

Jag har fått fantastiska verktyg för att jobba med mig själv. Hade verkligen inte förstått hur starkt händelser i livet påverkar oss men också vilken kraft energierna har och kan hjälpa oss att gå vidare. Det är helt klart min största personliga resa och utmaning. Mycket har ställts på sin spets under detta år.

Min inre röst har blivit stark och tydlig, det är inte alltid lätt för omgivningen att förstå och hänga med. Jag är så tacksam för denna resa, detta är bara början på min “nya” resa. Det känns fantastiskt att få så mycket kunskap om hur allt hänger ihop, länkas samman. att vi är en del av allt detta och vi besitter enorma krafter att själva påverka vårt liv, vår utveckling.

Du är en fantstisk inspirationskälla. Du har öppnat en ny värld.
Du har vänt upp och ner på min världsbild.

Största och varmaste kramen!

Linda Dyverfeldt

ASK

Under året i ASK:en har jag lärt känna mig själv. Utbildningen har väckt min förmåga att se människan, saker och allting runt mig i en störrre helhet, sanning och mening eftersom jag själv har kommit djupare i min kontakt med min inre sanning och mening.

Ida Stenberg

ASK

Under detta året har jag fått en helt annan bild och insyn av mig själv. Har nu fått många redskap som jag genom ASK-källan kan använda mig av, både för min egen del och för andras, genom att göra behandling. Jag känner mig mycket starkare i Ande-Kropp-Själ i dag än vad jag var för ett år sedan. Idag viker jag inte undan utan står för den jag är.

Ann Karlsson

ASK

Kursen har hjälpt mig i min personliga utveckling på alla plan. Mycket utvecklande och givande på alla sätt och vis. Jag har hittat en djupare mening i livet.

Joakim Kjellgren

ASK

Denna utbildning har gett mig ett växande i mig själv och i mitt välmående.

Lisa Almqvist

ASK

ASK-Healing utbildningen har varit en helt fantastiskt utvecklande och lärande utbildning. Under detta år har jag arbetat med mig själv och otroligt mycket har hänt på alla plan, både privat och proffessionellt. Behandlingarna är mycket spännande och ingen är den andra lik, vilket gör att det är så utvecklande och roligt att arbeta med denna metod och med klienter. Det har varit otroligt glädjefyllt och jag har träffat nya vänner för resten av livet.
Tusen tack för detta Annia.
Du är fantastisk.

Eva-Lena Wennerholm

ASK

Utbildningen har betytt så mycket för mig. Jag har fått insikter och verktyg som bidragit till att jag kunnat minimera oro i kropp och själ. Att jag vågar vara mig själv igen och framför allt tro på mig själv.
Tack älskade Annia för att du har lett in mig på den rätta vägen.

Birgitta Dyverfeldt

ASK

Det är som om någon säger: “Nu tar vi och vrider om det här reglaget till ljusare toner!” Så är det med ASK-utbildningen. Allt förändras i dig och utanför dig. En fantastisk utbildning.

Lea löfgren

ASK

Att gå ASK-healingutbildningen under året är det bästa jag gjort.  Så här efter certifieringen känner jag att jag kommit till ro i mig själv. Jag har utvecklats i min andlighet positivt & läkt på ett mycket djupt plan. En resa som bara har börjat. Tack vare källan och Annia har ett tomrum transformerats och en djup kärlek till mig själv och mänskligheten växt fram.
Jag är så tacksam för Annia & Källan,  stort tack!!!!
Kram

Helene Ferb

ASK

Under det här året har jag börjat hitta “hem” och få ro i själ och sinne, fått insikten vilken väg jag vill följa för ett bättre välbefinnande. Jag är så oerhört tacksam att jag har hittat Annia och fått möjligheten att följa hennes/ASKens väg. Jag har börjat lyssna på mig själv och stå för den jag är. Vågar nu tro och lita på att jag duger. Jag har även fått ro i sinne och själ, vilket speglar av sig på min omgivning.
Varma kramar Jennie

ASK

Tack Annia för ett händelserikt år i mitt liv. Annias utbildning har tagit mig på en spännande resa i mitt inre. Jag har lärt mig hantera och förstå de olika energierna i och omkring mig. Jag känner mig mer balanserad och trygg i mig själv. Den röda tråden som följt mig från början till slut har nu fått mig att hitta hem.
Tack så mycket!
Kram Jeanette

Kommentarer inaktiverade.