ASK-Healing Utbildning

Referenser ASK-Healing Utbildning

 

Här delar jag en liten text som jag fick av mina första elever från ASK-healingutbildningen.

ASK TILL ANNIA

Hos en ängel vi gått den andliga skola för att lära och ödmjukt älska nära och kära.

Vi lärt oss känna olika vibrationer o färger med olika toner
Att känna Anden, Själen & Kroppens nivå, har tagit oss långt ut i det blå.

Bland stjärnor, planeter o andra dimensioner,
har vi kommit i Dina underbara meditationer.

Med fötterna stadigt på Moder Jord här,
har vi kommit långt ut i en annan sfär.
För långt har vi farit, när vi i begynnelsen varit .

Att dyka in under ytans djup är ej så lätt, men då har vi haft ASK-källans sätt, att lösa upp rädslor, blockeringar o sår.
Och vi har skrattat o gråtit o fällt en o annan tår.

För livet kan kännas svårt, jobbigt i smärta, men ASK-en har varit där o ödmjukt tröstat vårt hjärta,
för att balansera chakran, kroppar o hämtat vår kraft,
som vi djupt inom oss alltid har haf.t

Med tacksamhet nu vi ska hela andra.
Och med din kärlek och kunskap så stor o god,
kommer Du “lyfta” vår Moder Jord.

Änglar, finns de? Ja vi vet…..

Du är en av de

 

Dina 1:a Lärjungar i ASK-healing

ASK

När jag började utbildningen till ASK Healer så hade jag ingen aning om vad denna utbildningen skulle ge mig….Genom att gå denna utbildning var det som att gå på egenterapi ett helt år.. Kan bara säga denna utbildningen skulle alla gå, även om man inte väljer att arbeta som ASK Healer. Och ett stort tack till Annia som har stöttat och väglett mig genom hela utbildningen.

Tina Karlsson

 

ASK

Denna utbildning har gett mig många redskap för att hantera mig själv.
Genom den första initieringen fick jag en helt ny upplevelse av att jag blev hel. Det var som om hela jag som varelse, hade väntat på att få förena mig med källan. Jag har lärt mig att känna energier och använda energier som redskap som jag fått genom källan.

Susanne Söderblom

 

ASK

Insikt, en omvälvande resa. Stundtals hopp och förtvivlan. Men helt fantastisk… Har gett mig ett annat sätt att se på världen och andra människor.

Tina Karlsson

 

ASK

Askhealingutbildningen har gett mig insikt i att jag ej ska tvivla mer, utan följa min väg. Den sista tiden mera lugn och tillförsikt. Så tacksam föra att få tillgång till denna kraft.

Tack Annia och jag tackar även mig själv för att jag nu återigen går denna väg och följer mitt hjärta och min själ.

Kram
Harriet Lönn

 

ASK

Jag har under detta år fått en starkare och tydligare känsla i min reading i kontakter med klienter. Jag känner att jag litar på min känsla och kan gå in i ”flödet” utan att hjärnan går in och stör. Även att jag har börjat meditera oftare och känner ett lugn som ej fanns innan.

Tack Annia o Källan

 

ASK

Ett inre lugn och en inre styrka har utbildningen gett mig. En tillit genom att kunna behandla mig själv, rena o balansera.
Helt fantastiskt! Känner mig så tacksam o vördnadsfull för vägen framåt med ASK-källan.

Tack
Carola Malmsjö

 

ASK

ASK-utbildningen har givit mig viktiga nycklar till mig själv, till mitt hjärta och själ föra att kunna utvecklas och växa i mig och min egen kraft. Jag har hittat hem till mitt ljus och min källa. Jag har kommit i kontakt med mitt ursprungliga jag och hämtat hem den jag i sanning är.

Evigt Tack
Med ljus o kärlek
Karolina Bäck

 

ASK

Detta år av ASK-utbildningen har gett mig en knuff i min rätta riktning, en vetskap att jag har något mer. Något som är större framför mig och något jag bara vet även om det inte syns ännu. Jag har kommit närmare mig själv

Anette Svedin

 

ASK

ASK- healingutbildningen har givit mig jättemycket. Jag har gjort en inre resa och hittat mig själv. Jag har även tagit ett stort steg och ska starta en egen firma, där healing och yoga ska ingå. Jag har även tagit steget för att gå vidare till yogalärare.

Annica Schöbel

 

ASK

Asken har gett mig många insikter, dels om mig själv och dels om människor i min närhet. Vilket fint redskap – att kunna hjälpa mina medmänniskor. Asken har öppnat upp mig för nya vägar. Att vara modig och att våga hoppa utan att veta var jag hamnar. Det är en häftig känsla. Jag lovar! “Jag är inte rädde jag kan flyga”. Nu är jag dessutom kundaliniyogalärare, som ASKen ledde mig till. Det är ett oerhört bra kompliment och det har utvecklat mig ännu mer andligt. “Allting som jag vill lkan jag göra” Kärlek till er alla!

TACK Annia, du är underbar! Kram

Anki Persson

 

ASK

ASK-utbildningen har gett mig så mycket inre styrka och växtkraft. Ett fantastiskt sätt att utvecklas, läkas och att växa andligt. Men framförallt att man kan få hjälpa andra att växa, läka och att utvecklas ger en enorm lycka tillbaka. Det känns att jag har hittat min väg i livet. Jag vill arbeta som ASK healer i framtiden av hela mitt hjärta.

Jenny Hansson

 

ASK

Utbildningen har gett mig svar på många av de frågor och funderingar jag haft om livet, andlighet,energier och relationer. Mycket har fallit på plats och känns nu självklart.
Det har öppnat upp min syn på livet, att allt verkligen har ett samband och ett syfte. Vi är här för att lära och utvecklas, för detta och kommande liv. Jag förstår nu att allt är mycket större än det jag i vardagen ser. Det ger mig större tillit till att allt är precis som det ska.

Jag har fått fantastiska verktyg för att jobba med mig själv. Hade verkligen inte förstått hur starkt händelser i livet påverkar oss men också vilken kraft energierna har och kan hjälpa oss att gå vidare. Det är helt klart min största personliga resa och utmaning. Mycket har ställts på sin spets under detta år.

Min inre röst har blivit stark och tydlig, det är inte alltid lätt för omgivningen att förstå och hänga med. Jag är så tacksam för denna resa, detta är bara början på min “nya” resa. Det känns fantastiskt att få så mycket kunskap om hur allt hänger ihop, länkas samman. att vi är en del av allt detta och vi besitter enorma krafter att själva påverka vårt liv, vår utveckling.

Du är en fantstisk inspirationskälla. Du har öppnat en ny värld.
Du har vänt upp och ner på min världsbild.

Största och varmaste kramen!

Linda Dyverfeldt

 

ASK

Under året i ASK:en har jag lärt känna mig själv. Utbildningen har väckt min förmåga att se människan, saker och allting runt mig i en störrre helhet, sanning och mening eftersom jag själv har kommit djupare i min kontakt med min inre sanning och mening.

Ida Stenberg

 

ASK

Under detta året har jag fått en helt annan bild och insyn av mig själv. Har nu fått många redskap som jag genom ASK-källan kan använda mig av, både för min egen del och för andras, genom att göra behandling. Jag känner mig mycket starkare i Ande-Kropp-Själ i dag än vad jag var för ett år sedan. Idag viker jag inte undan utan står för den jag är.

Ann Karlsson

 

Kommentarer inaktiverade.