ASK YRKESUTBILDNING MED CERTIFIKAT

 ASK Yrkesutbildning med certifikat

ASKEn unik behandlingsform med personlig, andlig och medial utveckling

En 2-årig yrkesutbildning med certifikat där det krävs att du ska ha arbetat med människor tidigare i någon form. Läs gärna mer om bakgrunden till utbildningen.

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren för healing och en unik behandlingsform. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. Denna utbildning bidrar även till att du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor och den inkluderar även en unik behandlingsteknik som du först använder till dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Fokus under den totala utbildningstiden är arbeten med dig själv genom egenterapi. Du själv är föregångaren att visa vägen för dina klienter, vilket innebär att du först måste bli uppdaterad och ha genomfört alla tekniker själv först och främst. Detta utvecklar dig till att kunna arbeta professionellt genom ASK-ens unika behandlingsmetod med klienter mot betalning som ett yrke.

I utbildningens början arbetar du med din egen personliga och andliga utveckling som i sin tur leder dig till ett högre medvetande och som bidrar till att du fortsätter eller öppnar upp dina medfödda, mediala och andliga förmågor. Utbildningen är skräddarsydd för var och en och du fortsätter din utveckling där du är när du startar utbildningen.

Den gedigna utbildningen fortsätter sedan med läran om kundalini & utomjordiska universum och som tar dig till en professionell yrkesinriktad utbildning med certifikat. Nu lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Din resa fortsätter med egenterapi  parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter.
Du fortsätter att öppna upp dina mediala förmågor ännu mer och fortsätter din resa med din egen uppstigningsprocess. Du får mer kunskaper inom ASK:en och lär dig fler behandlingsmetoder. Du lär dig om kundalini-kraften och andra universum som du även inkluderar i din behandling till dina klienter.
I den senare delen av utbildningen arbetar du i de högre dimensionerna med ett mer avancerat arbetssätt. Att ta betalt och marknadsföring är en viktig information som ges i slutet av utbildningen.

®Rise Up uppstigningsmeditationer ingår i din utbildning och som förhöjer dina frekvenser direkt in i 5:e dimensionen och vidare in i de högre. Dessa meditationer förhöjer din andliga medvetenhet och din fysiska kropp. Det är en viktig tid vi lever i just nu, har aldrig hänt förut att denna gång ska vi även ta med oss våra kroppar upp i vår uppstigningsprocess. Det är just den hjälpen du får via dessa ®Rise Up meditationer.

Företag
Om du inte har ett registrerat företag sedan tidigare får du hjälpen att starta upp. Det sker under den senare delen av utbildningen.

Innehåll:
Akasha-arkivet
Arbeten med egot
Etik och moral
®Rise Up uppstigningsmeditationer
Läran om “ljusets” baksida
Scanning
Spåra sjukdomar, känslor och andliga dimensioner
Rening & balansering
Arbeten med klients och din egen uppstigningsprocess 
Nya eteriska kroppar
Nya chakran utöver de 7 st traditionella
Kundalini-arbeten
Professionell distansbehandling
Professionell hel behandling med klient
Vi tar upp hur du startar eget företag, marknadsföring och betalning.

Ingår i utbildningen:
*5 st utbildningstillfällen med ca 4-5 månaders tidsintervall
*9 hela utbildningsdagar under ca 2 års tid 
*1 heldag med ceremoni och ett prov för ditt certifikat
*Mentorsupport mellan varje kursdel via zoom
*60 min enskilt mentor-samtal under utbildningen, mer tid debiteras mot betalning.
*Loggbok och penna för din anteckningar
*Kompendium med studiematerial inför varje kursdel
*Kompendium med kanaliserat material om jordens uppstigning
*Du redovisar dina träningsklienter och får feedback via oss
*Uppstart med ditt företag
*Du har ett reducerat pris på alla ®Rise Up Meditationer som finns  i   företagets kalender. Gäller även efter slutförd utbildning.
*Medlemskap i sluten fb-grupp för support under hela utbildningstiden. Sedan fortsatt slutna grupper inom ASK:en.

ASK

Din titel när du slutfört och har ditt certifikat är
®ASK BEHANDLINGSTERAPEUT

Efter slutförd utbildning
Marknadsföring
När du fått ditt certifikat och har F-/FA-skattsedel finns hjälp med marknadsföring.

Nätverksträff
Efter din certifierade yrkesutbildning är det gynnsamt för dig att medverka på våra nätverksträffar för att du ska var uppdaterad i din ASK-kanal. Detta är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för ASK:ens behandlingsmetod.

®Rise Up Meditationer
 Efter slutförd utbildning har du som ASK:are ett reducerat pris på ®Rise Up Meditationer som finns i företagets kalender.

Träffar
Slutna träffar och möten för alla ASK:are finns återkommande under och efter din utbildning.

ASK

En deltagares kommentar efter utbildning: Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK Yrkesutbildning hos dig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse. Dessutom känner jag mig trygg i min nya yrkesroll och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek.
Kram Jennyli Gustavsson
För fler kommentarer

ASK Yrkesutbildning vänder sig till dig som:

-Arbetar som terapeut och eller healer, och vill vidareutveckla dina mediala andliga medfödda förmågor. Vill uppgradera din tidigare behandlingsmetod till ASK-ens tekniker.

-Du har en djup längtan att öppna upp mer av dina mediala förmågor och arbeta med din andliga och personliga utveckling och därefter ta steget att arbeta som ®ASK Behandlingsterapeut med eget företag.

Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen. Du ska vara helt fri från psykofarmaka.

ASK

Praktisk information

ASK Yrkesutbildning genomförs fysiskt på plats och ett utbildningstillfälle online.

Start: 4 februari 2023 – 31 januari 2025
Tid:
9.00 – ca 17.00
Pris: 31 000 kr
Du betalar först en anmälningsavgift 3 750 kr. Vi har en förmånlig betalningsplan som diskuteras vid din ansökan.
Plats: Torggatan 2, Falkenberg
Boende: Bra boende och restauranger finns nära vår kurslokal.
Boende under din vistelse läs här>>

Startdatum
Kurs 1: 4-5 februari 2023
Kurs 2: 26 maj 2023 , Livegrupp-träff online i realtid
Kurs 3: 23-24 november 2023
Kurs 4 25-26 april 2024
Kurs 5: 26-27 september 2024
Certifikatsdag och ceremoni: 31 januari 2025

Ansökan
Innan din bokning är fullständig krävs ett samtal.
Vi erbjuder ett kostnadsfritt 25 minuters“är du redo”-samtal.
Boka ditt samtal här>>

Din anmälan är bindande till hel utbildning.
För mer information ang bokningsregler se här>>

För att du ska få ut det bästa av utbildningen tar vi som mest in 6-8 st deltagare. Detta leder oss tillsammans till ett ännu större fokus på dina möjligheter till en professionell yrkesutbildning och att vara och bli en professionell ASK Behandlingsterapeut.

Kontakta mig gärna för mer information!

Kommentarer inaktiverade.