YRKESUTBILDNING

ASK-ens Yrkesutbildning

ASKEn unik behandlingsform med medial utveckling

Denna utbildning är nu nydesignad till en Yrkesutbildning där det krävs att du ska ha arbetat med människor tidigare i någon form. Läs gärna mer om bakgrunden till utbildningen.

Yrkesutbildningen innehåller nu ASK-grundutbildning och påbyggnadsutbildningen kundalini & utomjordiska universum.

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din egen healingförmåga. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. Denna utbildning bidrar även till där du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor, och den inkluderar en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Den röda tråden i Yrkesutbildningen är att du själv är föregångaren att visa vägen för dina klienter, vilket innebär att du först måste bli uppdaterad och gå igenom alla tekniker själv först och främst.

ASK-ens Yrkesutbildning består av 2 delar.
Del 1.
Grundutbildning där du lär dig grunderna i ASK-metoden och öppnar upp dina medfödda, mediala & andliga förmågor. Fokus är arbeten med dig själv genom egenterapi, för att sedan till del 2 vara utvecklad till att kunna arbeta genom behandlingar med andra människor.

Del 2. Kundalini & utomjordiska universum. Denna del 2 lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Du fortsätter din resa med att arbeta med dig själv under utbildningen parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter. Nu startar du även ditt företag och börjar att arbeta professionellt.

ASK

Del 1
Grundutbildningen består av 6 dagar, med 2 st träffar.
Del 1 är en grundkurs där du arbetar med din egen personliga och andliga utveckling och som i sin tur leder dig till ett mycket högre medvetande som bidrar till att du fortsätter eller öppnar upp dina mediala förmågor.

Grundutbildningen innehåller:
Introduktion ASK:en
Chakran
Kundalini
Självhealing genom ASK-ens metoder.
Rena rum och föremål
Distanshealing
Andligt beskydd
Kontakta din andliga ledare
Etik & moral

Du tar del av:
©Rise Up meditationer
Initieringar som öppnar upp din kanal
Kundalini-aktivering som är en del i den andliga utvecklingen
Kontakt med din andliga ledare, ASK källans guide, guider, änglar och anhöriga
Gamla och nya jordens chakran
Information angående vår uppstigningsprocess

ASK

Del 2
Kundalini & utomjordiska universum består av 6 st dagar med 3 st träffar.
Här fortsätter du den gedigna utbildningen som tar dig till en professionell yrkesinriktad utbildning med certifikat. Du fortsätter att öppna upp dina mediala förmågor ännu mer och fortsätter din resa med din egen uppstigningsprocess. Du får mer kunskaper inom ASK:en och lär dig fler behandlingsmetoder. Du börjar nu att behandla klienter och mellan varje träff lämnas material till mig på dina träningsklienter. För att du ska kunna hjälpa dina klienter, behövs uppdateringar och att gå djupare i ditt inre med att förstå essensen av vad vi mer kan lyfta till ytan för ett inre helande. Det första är vår egen kundalinikraft som behöver vara friare från karma och låsningar innan vi kan hjälpa någon annan. I denna del av utbildningen arbetar du i de högre dimensionerna med ett mer avancerat arbetssätt. Att kunna erbjuda dessa tekniker till andra människor, kan för många vara oerhört befriande. När kundalini-kraften inte fungerar som den ska, så kan det stöka till det i våra kroppar.

ASK

Kundalini & utomjordiska universum innehåller:
Genomgång av egot
Läran om ljusets baksida
Akasha-arkivet, som är en arkivkälla för dåtid, nutid o framtid
Scanning över inre organ.
Inlärning och övningar med självdiagnos
Spåra sjukdomar, känslor och andliga dimensioner
Du spårar för att förhindra energier för intrång.
Avscanning över var du befinner dig i din uppstigning och inre process
Rening & balansering till dig själv och över distans
Ge uppstigningsenergier till klient.
Du lär dig att ge dig själv alla tekniker
Arbeta genom en ny källa
Överföra nya eteriska kroppar
Öppna och aktivera 2 st nya chakran
Tekniker inför förberedelser inför Kundalini-arbeten,
Arbete med kundalini,
Professionell distansbehandling
Vi tar upp hur du startar eget företag, marknadsföring och betalning.

ASK

Företag
Om du inte har ett registrerat företag, får du hjälpen att starta ditt eget under din utbildning. När du är certifierad och har F-skattsedel, har du möjligheten att finnas på min hemsida för att marknadsföra dig och ditt företag med dina behandlingar.

ASK

©Rise Up uppstigningsmeditationer kommer att vara en viktig del i din utbildning som förhöjer dina frekvenser direkt in i 5:e dimensionen och vidare in i de högre. Det är en viktig tid vi lever i just nu, har aldrig hänt förut att denna gång ska vi även ta med oss våra kroppar upp i vår uppstigningsprocess. Det är just den hjälpen du får via dessa Rise Up meditationer.

ASK

Nätverksträff
Efter din certifierade yrkesutbildning är det obligatoriskt att du medverkar på nätverksträff 1 gång per år för att du ska var en hel och ren uppdaterad kanal. Nätverksträffarna innehåller ett prov som intygar att du fortfarande arbetar seriöst och med en ren kanal där du erhåller ett intyg för detta efter träffen. Detta är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för att rätt energier överförs till våra medmänniskor och över vår planet.

ASK

En deltagares kommentar efter utbildning: Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK-utbildningen hos dig. Den kom precis i rätt tid för mig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse. Dessutom känner jag mig trygg i min nya yrkesroll och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek.
Kram Jennyli Gustavsson
För fler kommentarer

 

ASK Yrkesutbildning vänder sig till dig som:

-Arbetar som healer, terapeut och vill vidareutveckla dina mediala andliga medfödda förmågor. Vill uppgradera din tidigare behandlingsmetod till ASK-ens tekniker.

-Har en djup längtan att öppna upp mer av dina mediala förmågor och arbeta med din andliga och personliga utveckling och därefter ta steget att arbeta som healer/terapeut med eget företag.

Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen, och Du ska vara helt fri från psykofarmaka.

ASK

Praktisk information

Utbildningsdagar:
11 st utbildningsdagar inkl 60 min coaching-samtal under utbildningen,
1 ceremonidag med certifikat.

Utbildningen startar
29-31 januari 2021 – maj 2022
Tid:
9.00 – ca 17.00 alla dagar.
Resterande kursdatum för utbildningen bestäms inom gruppen vid första träffen.
Pris: 15 000 kr exkl moms. Inkl veg lunch och fika.
I priset ingår anmälningsavgift 3000 kr exkl. moms.

OBS! Är du en av de 10 st första intresserade inför starten 2021 bjuder jag på ett coaching-är du redo-samtal, 25 min, (värde 900 kr).
Hör av dig för att se om du är en av dem!

Se betalningsvillkor.
Gör din bokning här
Boka ditt boende här>>
Adress:
Nösslinge Borrås 3
311 62 Ullared

Kontakta mig gärna för mer information!

Kommentarer inaktiverade.