CERTIFIERAD ASK YRKESUTBILDNING

Certifierad ASK Yrkesutbildning

ASKEn unik behandlingsform med medial utveckling

Denna utbildning är en yrkesutbildning med certifikat där det krävs att du ska ha arbetat med människor tidigare i någon form. Läs gärna mer om bakgrunden till utbildningen.

ASK Yrkesutbildning Del 1 och Del 2 genomförs fysiskt på plats vid varje tillfälle.

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din healing och behandlingsförmåga. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. Denna utbildning bidrar även till att du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor och den inkluderar även en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Den röda tråden i yrkesutbildningen är att du själv är föregångaren att visa vägen för dina klienter, vilket innebär att du först måste bli uppdaterad och gå igenom alla tekniker själv först och främst. Det viktigaste är att du själv har genomgått en andlig och personlig utveckling för att kunna hjälpa någon annan människa.

ASK

I denna ASK Yrkesutbildning ingår Grundutbildning Del 1 som utförs fysiskt på plats. (ej webb-baserad)

I grundutbildning Del 1 arbetar du med din egen personliga och andliga utveckling och som i sin tur leder dig till ett mycket högre medvetande som bidrar till att du fortsätter eller öppnar upp dina mediala förmågor. Du lär dig grunderna i ASK-metoden och öppnar upp dina medfödda, mediala & andliga förmågor. Fokus är arbeten med dig själv genom egenterapi, för att sedan till del 2 vara utvecklad till att kunna arbeta genom behandlingar med andra människor.

Del 2. Kundalini & utomjordiska universum. Här fortsätter du den gedigna utbildningen som tar dig till en professionell yrkesinriktad utbildning med certifikat. Denna del 2 lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Du fortsätter din resa med att arbeta med dig själv under utbildningen parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter. Nu startar du även ditt företag och börjar att arbeta professionellt.
Du fortsätter att öppna upp dina mediala förmågor ännu mer och fortsätter din resa med din egen uppstigningsprocess. Du får mer kunskaper inom ASK:en och lär dig fler behandlingsmetoder. Du börjar nu att behandla klienter som  du redovisar. För att du ska kunna hjälpa dina klienter, behövs uppdateringar och att gå djupare i ditt inre med att förstå essensen av vad vi mer kan lyfta till ytan för ett inre helande. Det första är vår egen kundalinikraft som behöver vara friare från karma och låsningar innan vi kan hjälpa någon annan. I denna del av utbildningen arbetar du i de högre dimensionerna med ett mer avancerat arbetssätt. Att kunna erbjuda dessa tekniker till andra människor kan för många vara oerhört befriande. När kundalini-kraften inte fungerar som den ska, så kan det stöka till det i våra kroppar.

ASK

Har du genomfört ASK Healing Grundutbildning Del 1 webbaserad eller 1-årig ASK Grundutbildning?
Då finns en kompletteringsutbildning med Del 2, Kundalini & utomjordiska universum.
För mer information!

ASK

Del 2 innehåller:
Genomgång av egot
Läran om ljusets baksida
Akasha-arkivet, som är en arkivkälla för dåtid, nutid o framtid
Scanning över inre organ.
Inlärning och övningar med självdiagnos
Spåra sjukdomar, känslor och andliga dimensioner
Du spårar för att förhindra energier för intrång.
Avscanning över var du befinner dig i din uppstigning och inre process
Rening & balansering till dig själv och över distans
Ge uppstigningsenergier till klient.
Du lär dig att ge dig själv alla tekniker
Arbeta genom en ny källa
Överföra nya eteriska kroppar
Öppna och aktivera 2 st nya chakran
Tekniker inför förberedelser inför Kundalini-arbeten,
Arbete med kundalini,
Professionell distansbehandling
Vi tar upp hur du startar eget företag, marknadsföring och betalning.

ASK

Företag
Om du inte har ett registrerat företag får du hjälpen att starta ditt eget under din utbildning. När du är certifierad och har F-/FA-skattsedel, har du möjligheten att finnas på min hemsida för att marknadsföra dig och ditt företag med dina behandlingar.

ASK

®Rise Up uppstigningsmeditationer kommer att vara en viktig del i din utbildning som förhöjer dina frekvenser direkt in i 5:e dimensionen och vidare in i de högre. Det är en viktig tid vi lever i just nu, har aldrig hänt förut att denna gång ska vi även ta med oss våra kroppar upp i vår uppstigningsprocess. Det är just den hjälpen du får via dessa ®Rise Up meditationer.

ASK

Nätverksträff
Efter din certifierade yrkesutbildning är det obligatoriskt att du medverkar på nätverksträff 1 gång per år för att du ska var en hel och ren uppdaterad kanal. Nätverksträffarna intygas att du fortfarande arbetar seriöst och med en ren kanal där du erhåller ett intyg för detta efter träffen. Detta är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för att rätt energier överförs till våra medmänniskor och över vår planet.

ASK

En deltagares kommentar efter utbildning: Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK-utbildningen hos dig. Den kom precis i rätt tid för mig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse. Dessutom känner jag mig trygg i min nya yrkesroll och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek.
Kram Jennyli Gustavsson
För fler kommentarer

 

ASK Yrkesutbildning vänder sig till dig som:

-Arbetar som healer, terapeut och vill vidareutveckla dina mediala andliga medfödda förmågor. Vill uppgradera din tidigare behandlingsmetod till ASK-ens tekniker.

-Har en djup längtan att öppna upp mer av dina mediala förmågor och arbeta med din andliga och personliga utveckling och därefter ta steget att arbeta som healer/terapeut med eget företag.

Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen, och Du ska vara helt fri från psykofarmaka.

ASK

Praktisk information

ASK Yrkesutbildning genomförs fysiskt på plats vid varje tillfälle.

Utbildningsdagar:
11 st utbildningsdagar inkl 60 min coaching-samtal under utbildningen,
1 ceremonidag med certifikat.

Utbildningens nästa start 2022
Tid:
9.00 – ca 17.00
Plats: Torggatan 2, Falkenberg
Boende

Kontakta mig gärna för mer information!

Kommentarer inaktiverade.