ASK Healing Grundutbildning webbaserad

ASK Healing Grundutbildning webbaserad

ASK
Läs mer i vår kursportal!

Nästa start 24 oktober 2022

För att du ska få ett mervärde i utbildningen erbjuder vi 6 st platser!

ASK står för Ande, Själ och Kropp. Det står också för Ask-trädet, som enligt nordisk mytologi är ett heligt träd med läkande och helande kraft:

LÄKETRÄ ASKEN
Yggdrasil, världsträdet, sträckte sig upp i himlen. Den identifierades av de gamle nordborna som ASKEN (Fraxinus excelsior), eftersom det växer så fort och blir högre än något annat i vårt land. Asken betraktades som ett heligt träd och borde ha förmågan att på ett övernaturligt sätt bota sjukdomar. Av Askens trä tillverkades sk såreträ. Höll man såreträ i händerna tills trästyckena blir varma, blev enligt folktron blodflöde stilla läkta.

Matts Bergmark
från boken “Vallört och Vitlök”

ASKASK Healing Grundutbildning webbaserad

En unik behandlingsform med medial utveckling

Vill du göra en förändring i ditt liv? Hitta din livsuppgift? Hitta en ny väg i livet? Då är denna utbildning för dig. Den leder dig framåt på din andliga resa och ger dig verktyg för att hitta din plats i livet. Våga ta steget att förändra ditt liv till att hitta det syfte med varför du är här på jorden.

Genom ASK Healing grundutbildning lär du dig grunderna i ASK-metoden. Utbildningstiden är ca 9 månader.
ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din healingförmåga. Denna utbildning bidrar även till där du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor, och den inkluderar en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och din familj.

I denna utbildning lär du dig grunderna i att ge ASK-healing till dig själv och din familj alltså till ett husbehov. Samtidigt som du öppnar upp din healingförmåga går du i egenterapi med dig själv under utbildningen. Du ger dig själv en gåva för att utveckla dig, känna den starka själ som du är och kunna bibehålla den kraften. Du stärker din tillit och din kraft till att hela dig själv. Den röda tråden i utbildningen är även att du utvecklar och öppnar upp din mediala kraft. Du öppnar dina medfödda, mediala och andliga förmågor genom utbildningen. Ingår ®Rise Up-meditationer och övningar på en mycket hög nivå.

Det här ingår i utbildningen

Utbildningstid: 9 månader
I webbkursen kommer jag att följa och vägleda dig igenom hela kursen och du studerar även på egen hand. Du får uppdateringar för din andliga och personliga utveckling via trance-kanaliserade uppstigningsmeditationer online i realtid som omfattar hela 20 timmar och som även inkluderar mentorsamtal både i grupp och enskilt. Du lär dig stegvis läran i ASK:ens healingmetod och tillsammans tillämpar vi tekniker som öppnar upp din mediala förmågor.

Du tar även del av:
®Rise Up uppstignings-meditationer som är skräddarsydda
*Initieringar som öppnar upp din kanal
*Kundalini-aktivering som är en del i den andliga utvecklingen
*Din andliga ledare, ASK-källans guide, guider, änglar och anhöriga
*Gamla och nya jordens chakran
*Information angående vår uppstigningsprocess

Mer information om utbildningen finns på vår kursportal

Praktisk information

Start för webbaserad ASK Healing Grundutbildning:
24 oktober 2022

Din investering: 9 000 kr. Anmälningsavgift 1800 kr
Vi har en förmånlig betalningsplan som diskuteras vid din ansökan.
Allt är möjligt!

Förkunskaper: Inga förkunskaper, men du ska ha viljan att förändras. Du ska vara fri från psykofarmaka.
Utbildningstid är ca 9 månader.

Är du osäker att påbörja utbildningen?
Vi erbjuder ett kostnadsfritt 25 minuters “är du redo”-samtal.
Boka ditt samtal här>>

Finns möjlighet att fortsätta dina studier efter grundutbildningen för att arbeta professionellt
Efter ditt kursintyg från ASK Healing Grundutbildning webb baserad kan du fortsätta din utbildning till certifierad ®ASK Behandlingsterapeut som är en Yrkesutbildning. 
Läs mer om ASK Yrkesutbildning här!

Kontakta mig gärna för mer information!

Hur fungerar en ASK behandling

Som klient sitter du avslappnat, bekvämt och blundar på en stol eller ligger på en massagebänk. ASK behandlingen går via hjässan och börjar sen sprida sig till de 3 st  nivåer som ASK-metoden arbetar på.

ASK-en arbetar inte direkt på din fysiska kropp, däremot arbetar ASK-en på de intilliggande kropparna som finns närmast den fysiska kroppen, som sedan i sin tur behandlar den fysiska kroppen.

När ASK metoden arbetat färdigt på de 3 nivåerna börjar blockeringar (sjukdomar) att lösas upp i den fysiska kroppen. ASK-en gör även att de kroppar som sitter fast i varandra p.g.a. blockering börjar nu att frigöras. Avgiftning sker via dessa kroppar och en doft kan uppstå.

När Ask-metoden ges till din själsliga nivå går energin även här genom hjässan. Här kan även energin gå igenom det s.k. akasha-arkivet som är en eterisk informationskälla där all information finns lagrat om jorden och mänskligheten i både dåtid, nutid och framtid. Energin går genom arkivet och letar upp det eventuella traumat som ska frigöras. Alla upplevelser som klient är väldigt individuella. Akasha-arkivet aktiveras bara när det behövs, inte vid varje behandling.

När Ask-metoden ges på andens nivå strömmar en vibrerande energi som frigör andens energi och ett blått ljus av toner ställs in så att energin förhöjs på andlig nivå. Andens egen lagrade informationskälla börjar nu aktiveras och ställs in på de rätta frekvenserna för att du ska kunna vidareutveckla dina andliga kunskaper.
Läs mer om att få en behandling genom ASK-en.

ASKBakgrund

ASKens utbildningar är baserade på energier som är återhämtade från begynnelsen och som kanaliserades till mig år 2001. En gammal kunskap väcktes upp inom mig och som blev en kanalisering genom olika s.k. “källor”. Under ett antal år innan denna återupptäckt, arbetade jag med healing genom guider, men har sen dess vidareutvecklat mina andliga delar i mig själv och hämtat “HEM” mitt ursprung. Efter det kom jag då i kontakt med källor som är på en mycket högre nivå.

Genom dessa källor har jag återhämtat den kunskap som nu är mitt syfte att sprida över Moder Jord, dels med dessa utbildningar o dels med mitt uppstigningsprogram. Teknikerna och energierna härstammar från begynnelsens tid. Vid den tiden fanns de energier som idag kallas för uppstigningsenergier och som mänskligheten behöver just nu.

Dessa energier kan du arbeta genom när du utbildar dig i kurscenter Annias Ask genom ASK:ens utbildningar. I utbildningarna ingår mycket ®Rise Up-meditationer. Genom dessa meditationer påbörjar eller fortsätter du din egen uppstigningsprocess. I varje grupp ingår alltid skräddarsydda meditationer för din andliga mediala utveckling och för att du ska vara intakt med ditt eget livs syfte.

ASK-källan och dess energi öppnades för mig under sommaren 2001 och sedan dess har jag arbetat och vidareutvecklat den. Källan är baserad på energier som är återhämtade från begynnelsen och som har kanaliserats till mig genom min ASK-mentor.

Jag har valt att kalla behandlingsmetoden för ASK som då betyder anden-själen-kroppen. ASK-healingenergin kommer från en s.k. ”källa” som jag kallar för ASK-källan.

ASK-healing är en form av en behandlingsmetod som arbetar på alla 3 nivåerna, anden-själen-kroppen. När Du tillförs en ASK behandling kan du om du vill, sitta ner på en stol eller ligga ner på en bänk om du föredrar det.

Det som är unikt med denna metod av behandling är att den genomgår alla planen inklusive anden.

Kommentarer inaktiverade.