Plejadernas Centralstjärna

pleaidesblueVi är här nu, vi hjälper er med er DNA struktur. Vi kommer från Plejadernas innersta organisation, den federala centralstjärnan.

-Varför har ni kommit igenom för en kommunikation?

Jo, vi ser att ni börjar få den nya strukturen som gör att vi kan komma er alla närmre. Hjälpa Er med DNA strukturen och Er stjärna. Vi finns mycket nära Er alla, vi vidrör er inre stjärna och vi vill hjälpa Er att ta bort Edra bojor. De bojor som hindrar Er alla att kliva in i den nya strukturen .

Varför kämpa så för att hålla den yttre fasaden… Lyssna nu till Edra hjärtan, som är Er inre stjärna. En stjärna som lyser igenom och det är den stjärnan vi ser härifrån. Ibland stiger vi ner i Edra cirklar för att hjälpa Er alla. Bevittna vem du är, erkänna strukturen som håller dig i sina klor. Vänd dig till oss, vi finns här. Lyssna och lita på din känsla och intuition. Ni är snart befriade att ta klivet in i Er själva, vara din egen, med eget ansvar över dig själv och ditt liv. Klivet in i Er själva att hitta sanningen om Er själva, om uppbyggnaden av det stora.

Väl mött 21 februari!

Kommentarer inaktiverade.