Galaktiska Federationen

20150125_154336KANALISERING 2 JAN 2017

GALAKTISKA FEDERATIONEN

ASHTAR

Vi välkomnar er alla till denna läsning.

Ett nytt år, ny energi, nya utmaningar som många av er vill uttrycka. Vi säger liknande från denna dimension. Året bjuder på stora förändringar vad gäller er själva och globalt.

Vi vill påminna Er alla återigen om att titta på Edra tankar, vad kommer i Edra tankebanor, vad håller ni kvar i Edra ljuskroppar…..

Det är dags att förändra er själva. Titta djupare inom Er. När ni gör detta , det är då en förändring sker med er själva och dem runtomkring er.

Vi skulle vilja att ni alla ställer er frågan om vad som behövs förändras inom Er. Lägg tid till den förändringen, och mirakler kommer att ske.

Ni är alla en del av allt det mörka och tunga i världen. Försök höja Edra hjärtan till en högre frekvens, så kommer ni att förstå, och det viktigaste är att ni kommer att förändras. Förändras till den NYA SKAPELSEN som är på ingång den kallas även den Gyllene tidsåldern eller den 5 dimensionen.

Vi vill hjälpa er alla att ”se” klart inom er. Utifrån det ser du världen klarare. Världen som även är den stora illusionen som gör det möjligt för er att se med edra fysiska ögon på något som inte egentligen finns.

Rensa Edra hjärtan och gör det fort.

Ett nytt ljus är på stor ingång och är möjligt att spridas i slutet av januari Edra cirklar.

Vi ber dig att rensa din ljuskropp för att kunna ta emot detta ljus.

Detta år 2017 kommer att bli ett mycket omvälvande år, därför finns inga energistarka datum med oss här, som vi brukligen har tillfört er alla.

Vi tackar för att ni har lyssnat till orden.

Hoppas på återseende!

Väl mött!

Kommentarer inaktiverade.