INRE OCH YTTRE RESA

?????

NERJA SPANIEN

Mitt första blogginlägg kommer jag att skriva om där jag befinner mig just nu, både min inre och yttre resa.

Jag har i många år känt ett kall att få börja skriva om något som finns i mitt inre, men ändå en connection till det kosmiska och det allomfattande. Vad exakt har jag aldrig vetat, bara den här känslan som kommit till mig många gånger och som jag känner som ett kall. Även skrivandet om ASK-ens uppkomst, var den kommer från och hur den fungerar på ett djupare plan o.s.v. Den känslan har också funnits sen jag påbörjade den resan. Jag har under lång tid påbörjat detta skrivande, men sett att tiden räcker aldrig till att få det lugnet jag skulle behöva. Jag har påbörjat och sen ofta blivit avbruten, det har tagit mer kraft och energi att få det fulländat.

Men en dag i september fick jag en mycket stark ingivelse att resa bort 1 månad för att få detta att uppenbaras. Och så blev det! Allt ordnades på några dagar med boende för mig själv i eget hus och en flygbiljett. Dessutom blev allt gratis för mig, det som skulle betalas till detta blev betalt genom ett recekoncept jag själv är med i och är så tacksam över att få vara en del av. Vill du också vara en del av det?
Kontakta mig!

Så min fysiska resa blev till mitt kära Spanien, där jag nu skriver och skriver. Sen får vi se vad det blir utav all denna text! Det viktigaste för mig just nu är att få göra detta starka kall som ropar inom mig. Sen njuter jag även av sol och bad och avkoppling förstås, för att ladda mina batterier.

Det jag vill påminna DIG är att våga lyssna på ditt inre , våga gå DIN väg, och det som kan vara det allra svåraste…… att VÅGA handla därefter. När du gör det så har du hjälp hela vägen på din livsresa här på jorden!

MED KÄRLEK ANNIA

Vill du veta mer om ASK-en gå in på www.anniasask.com

 

Kommentarer inaktiverade.